Karataş: "Yerel seçimlerde en büyük zaferleri elde edeceğiz"

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve il yönetimi, Sandıklı İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantılarına katılarak yerel seçim stratejilerini değerlendirdi

Gündem 29.08.2023 13:22:05 0
Karataş:

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve il yönetimi, Sandıklı İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantılarına katılarak yerel seçim stratejilerini değerlendirdi. 

Karataş, Millî Görüş belediyeciliğinin önemine vurgu yaparak, Saadet Partisi'nin hedeflerini anlattı.

Sandıklı İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantılarında bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve il yönetimi, yerel seçimlere yönelik önemli istişarelerde bulundu. 

Seçim sürecinin başlamasına yaklaşık 7 ay kala gerçekleşen toplantıda, Karataş ve ekip, Millî Görüş belediyeciliği anlayışının önemini vurgulayarak, Saadet Partisi'nin yerel seçim hedeflerini dile getirdi.

İl Başkanı Beytullah Karataş, Sandıklı'da yaptığı açıklamada, geçmişteki mahalli seçimlerin ve Millî Görüş belediyeciliğinin izlerini anlattı. 

Özellikle 1989'daki mahalli seçimlerde elde ettikleri büyük başarıyla Millî Görüş belediyeciliğini tanıttıklarını ve bu dönemde elde ettikleri başarıların Türkiye'de ses getirdiğini ifade etti. 

Son 20 yılda Saadet Partisi olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerle, belediyecilik alanında millete hizmet sunma anlayışını gösterdiklerini belirtti.

Karataş, Millî Görüş belediyeciliğinin sadece belediye hizmetleriyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda sosyal hizmetlere ve diğer alanlara da katkı sağladıklarını söyledi. 

İlçeler ve beldelerde gerçekleştirdikleri hizmetlerin millet tarafından takdirle karşılandığını vurgulayarak, önümüzdeki mahalli seçimlerin büyük bir önem taşıdığını dile getirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Sandıklı İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantısında, Millî Görüş belediyeciliğinin önemini ve Saadet Partisi'nin hedeflerini anlattı. İlçelerde ve beldelerde gerçekleştirdikleri hizmetlerin, milletin ihtiyaçlarını karşılamanın ötesinde, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirtti. 

2024 yerel seçimlerine dair kararlılıkla mücadele edeceklerini ve milletin gönlündeki adresin Saadet Partisi olduğunu herkese göstereceklerini ifade etti.

#Afyonkarahisar #Saadet #Sandıklı #Toplantı #İstişare #Teşkilat


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °